Pinaattisalaatti

lohen, avokadon ja Betavivo®-kaurasydänten kera

Ainesosat

  • Tuoretta pinaattia
  • 100 g kylmä- tai lämminsavustettua lohta
  • 1/2 avokado viipaloituna
  • 1 kourallinen tuoreita mansikoita (tai vaihtoehtoisesti päärynänpaloja muulloin kuin mansikka-aikaan)
  • 25 g fetajuustoa murustettuna
  • 1 annos Betavivo®-kaurasydämiä
  • 3 tl vastapuristettua sitruunamehua
  • 1 tl oliiviöljyä

Valmistus

  1. Pese pinaatinlehdet ja lisää ne kulhoon avokadoviipaleiden, mansikoiden ja fetajuuston kanssa.
  2. Valmista salaatinkastike sitruunamehusta, oliiviöljystä, suolasta ja pippurista.
  3. Asettele savulohen palaset salaatin päälle ja kruunaa annos lopuksi ripottelemalla sen päälle rapeita Betavivo®-kaurasydämiä!